dimarts, 15 de setembre del 2009

Somnis

La realitat en excés és quelcom dolent, negatiu, perjudicial... per això hem de somiar, endinsar-nos en aquest món tan fascinant que són els somnis. Perquè aquell que no somia, aquell que no navega en els seus pensaments desitjant “allò” amb totes les seves forces, aquella persona es perd moltes coses.


La gent viu de pressa, no s’atura a pensar, diuen que no tenen temps, que somiar és cosa de bohemis, que és una pèrdua de temps, que els somnis no paguen la hipoteca, que no porten diners a casa, que no es fan càrrec dels nens, etc. D’acord, això no se’ls hi pot negar, però quin sentit tindria la vida sense els somnis?? Si només ens preocupéssim de totes aquestes “obligacions”, no trobeu que la vida seria avorrida??.


Opinions!!!

4 comentaris:

  1. Crec que he trobat el remei per a aquesta malaltia global!

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb tu, per això cal obrir molts "tallers de somnis", per intentar buscar el nostre entre tots els que allà s'hi fabriquen amb una mica de il·lusió per aquí i inocència per allà i portar-lo sempre amb nosaltres...

    salutacions!!

    ResponElimina
  3. Aquesta vida sense els somnis no sería res, seriem màquines o objectes inanimats i es la societat globalitzadora demagogica imposada que no vol que somniem lliures!!

    Però no ho aconseguiran!
    Visca els somiatruites!! jeje

    ResponElimina
  4. jo crec q ja et vaig dir el q pensava sdobre aquest text no?? xo crec q val la pena repetir-ho aquí i resumit en una gran frase.

    VISCA ELS SOMNIIIIIS!!!!!

    que els somnis són els que ens fan somriure i els que ens donen la il·lusió de fer coses així q espero q segueixis somiant i escribint.

    un petonas yoguiiii.

    ResponElimina